17 Ocak 2009 Cumartesi

926-Gran Torino 2009 DVDRip Türkçe Altyazı









Yapım : 2008, ABD
Tür : Aksiyon / Dram / Gerilim
Yönetmen : Clint Eastwood
Senaryo : Nick Schenk, Dave Johannson
Oyuncular : Clint Eastwood, Geraldine Hughes, John Carroll Lynch, Brian Haley, Brian Howe, Cory Hardrict, William Hill, Nana Gbewonyo, Dreama Walker, Doua Moua, Sarah Neubauer, Lee Mong Vang, Ramon Camacho, Brooke Chia Thao, Chee Thao, Choua Kue, Scott Eastwood, Xia Soua Chang, Sonny Vue, Greg Trzaskoma, Davis Gloff, Thomas D. Mahard, Arthur Cartwright, Austin Douglas Smith, Conor Liam Callaghan, Michael E. Kurowski, Julia Ho, Maykao K. Lytongpao, Carlos Guadarrama, Andrew Tamez-hull, Antonio Mireles, Ia Vue Yang, Elvis Thao, Tru Hang, Tong Pao Kue, Douacha Ly, Parng D. Yarng, Nelly Yang Sao Yia, Marty Bufalini, My-Ishia Cason-brown, Clint Ward, Stephen Kue, Rochelle Winter, Claudia Rodgers, Vincent Bonasso, Bee Vang, Ahney Her, Christopher Carley
Yapımcı : Clint Eastwood, Bill Gerber, Robert Lorenz
Görüntü Yönetmeni : Tom Stern
Müzik : Kyle Eastwood, Michael Stevens
Süre : 1 saat, 56 dk.

Konusu:
Walt Kowalski;karısını henüz toprağa gömmüş ırkçı,inatçı ve hala kafasındaki dünyayı 50'li yıllarda yaşatan bir adamdır.Ailesiyle sorunlar yaşayan ve onları bir türlü anlamayan ve anlamaya da çalışmayan bu ihtiyar ailesinin de bu duruma kayıtsız kalmasıyla beraber iyice yalnızlaşır.Zaten karısının ölümüyle beraber hayata karşı beklentisi kalmamış bu adamın yanına sadece Peder Janovich gelmektedir.O da Walt’un karısına verdiği sözden dolayı Walt’u günah çıkarmaya ikna etmek içindir.
Walt bu durumdan fazlasıyla bunalsa da çekik gözlü bir çocuğun 72 model Gran Torino’sunu çalmaya denemesi ve bu veletin yeni çekik gözlü komşularından biri olması Walt’un hayatına birdenbire hareket getirecektir.Kore savaşından kalma anıları yüzünden çekiklerle arası pek iyi olmayan Walt şimdi de onların ortasında kalmıştır.

Hiç yorum yok: